Meidän arki

Paska äiti!

Ai olet lapseton? Sinä itsekäs ihminen. Ymmärrät kai, että me tarvitsemme tänne veronmaksajia. Suomesta loppuu ihan kohta työvoima. Kuka sinunkin eläkkeesi maksaa? Synnytystalkoot pystyyn!

Sinulla on lapsi? Kai olet lukenut ilmastonmuutoksesta? Täällä on jo liikaa ihmisiä. Maapallo tuhoutuu, kun ihmiset vain sikiää.

Sinulla on vain yksi lapsi? Kyllä sille pitäisi kaveri saada. Muutenhan hänestä kasvaa itsekeskeinen ja pilalle hemmoteltu sosiopaatti.

Sinulla on kaksi tyttöä? Kyllä pitää tehdä kolmas lapsi, joka on poika. Isä tarvitsee pojan!

Sinulla on kaksi poikaa? Aijai! Tulet olemaan todella yksinäinen, kun lapset kasvaa. Jäät paitsi kaikista tyttöjen shoppailureissuista ja kynsien lakkaamisista. Saunassakin joudut kököttämään yksin.

Sinulla on kolme lasta? Sinä se vaan loisit kotona meidän muiden verorahoilla. Teet lapsia, jotta ei tarvitse mennä oikeisiin töihin.

Imetäthän pitkään? Se on hyväksi sinulle ja vauvalle, mutta älä vain imetä yli yksivuotiasta. Se on katsos taaperoimetystä ja oksettavaa. Muista myös, että et missään nimessä imetä julkisissa paikoissa. Joku voi menettää ruokahalunsa, kun sinulta vilahtaa.. niin no ehkä se imetysliivin kaitale. Hyi!

Ethän ole opettanut pullolle vauvaa? Se katsos sotkee koko imetyksen ja sitten olet epäonnistunut imettäjä.

Ai vauvasi ei syö pullosta ollenkaan? Mutta miten isä sitten osallistuu syöttämiseen? Tämä on juuri sitä, kun äidit itsekkäästi työntävät miehet syrjään.

Vauva syö soseita? Nyt hänen suun motoriikka ei kyllä kehity. Tulee puheenkehityksen viivästymä. Se, että syötät vauvaa, on epäinhimillistä. Eihän kukaan sinunkaan suuhun vain työnnä ruokaa.

Sormiruokailette? Onhan se nyt vähän ällöttävää, että lapsi syö sormin. Kamalasti tulee sotkua ja mitä jos vauva tukehtuu?

Nukutte perhepedissä? Se kyllä on aikamoinen parisuhteen tappaja. Sänky kuuluu aikuisille. Sitä paitsi lapsenne tulee olemaan teidän välissä vielä monta, monta vuotta, kun olette hänet tuolla tavalla opettanut.

Lapsi nukkuu omassa sängyssä? Ei, ei! Lapsi tarvitsee läheisyyttä. Hän on juuri tullut sinun kohdusta tänne maailmaa. Ei häntä voi hylätä yksin kylmään ja kolkkoon pinnasänkyyn. Hänen tunne-elämänsä järkkyy ja hänestä tulee epävarma aikuinen.

Yrität vastata lapsesi kaikkiin viesteihin? Teet vain karhunpalveluksen. Lapsesta tulee täysin läheisyysriippuvainen. Hän tottuu, että kaikki hänen tahtonsa menee läpi, jos vastaat kaikkiin kitinöihin heti, kun synnäriltä tulette kotiin.

Allergiaa ja refluksia? Höpöhöpö. Muotihömpötyksiä. Kerjäät vain huomiota. Koliikki on ainoa hyväksyttävä vastaus vauva-aikana runsaaseen itkuisuuteen ja senkin kuuluu loppua, kun vauva täyttää kolme kuukautta. Piste.

Pidäthän lapsesi kotona? Lasten äänet ja liikehdintä saattaa häiritä julkisilla paikoilla olevia ihmisiä.

Ettekö käy koskaan missään? Mutta miten lapsesi tulee koskaan ymmärtämään, kuinka julkisilla paikoilla tulee käyttäytyä?

Älä laita lasta hoitoon liian aikaisin! Jos laittaa lapsen alle kolmevuotiaana päivähoitoon, tulee hänelle luonnevikoja. Häirikkö. Hylätty lapsi, vailla mitään huolenpitoa.

Töihin siitä! Äitinä sinun tulee kuitenkin mennä töihin mahdollisimman nopeasti, koska valtio tarvitsee sinulta panostusta. Verorahoja. Ei meillä ole varaa kustantaa täällä sinun loisimista kotona.

Muista kuitenkin ne synnytystalkoot!
*Voit aloittaa lukemaan alusta.

Spread the love
  • 173
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
    173
    Shares
Tagged

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *