Meidän arki

Lomailua: SuperPark ja läheisiä.

Lauantai

Lauantaina oli Perhekuplan SuperPark päivä (Espoossa). Perhekuplan koodilla pystyi ostamaan SuperParkiin liput -50% ja tila oli varattu lipun ostaneille 9-11. En tiedä oliko syynä syysloma vai aikainen aika, mutta osallistujia oli yllättävän vähän. Toki tämä sopi aika hyvin meille, koska Oliver sai touhuta rauhassa ilman suuria aistiärsykkeitä ympärillä.

Vierailu SuperParkissa oli meille ensimmäinen kerta. Tila koostuu kiipeilytilasta, jossa on ”tulipalo”. Sieltä pystyi pelastamaan eläimiä tulipalosta. Tämä tila sopii hyvin yli kaksivuotiaille. Paikalta löytyi erilaisia rajattuja tiloja golfille, jääkiekolle, jalkapallolle, sählylle, koripalolle, pesäpallolle ja amerikkalaiselle jalkapalolle. Paikalta löytyi myös isot trampoliinit ja vaahtomuovimeret sekä kiipeilyseiniä ja pieni polkuautorata. Isommille lapsille oli skeitti- ja scoottiramppeja.

Paikka sopii varmasti hienosti lapsille, jotka ovat hieman isompia kuin meidän lapset. Nyt oli tosiaan onni, että paikalla ei ollut paljoa porukkaa, joten Oliver ei jäänyt isompien jalkoihin ja pystyi jopa vähän scoottia kokeilemaan.

Olimme paikalla muutaman tunnin. Ikävä kyllä paikan ravintolasta ei löytynyt meille sopivaa syötävää (joka useimmiten olisi gluteenittomat bataattiperunat tai -ranskalaiset), joten nälkä ajoi meidän seuraavaan paikkaan.

Sunnuntai

Sunnuntaina meitä ilahduttivat siskoni ja hänen kaksi lasta. Ilta meni kotona lasten leikkiessä. Olin leiponut gluteenittomia, maidottomia, kaurattomia ja maissittomia suklaamuffineita kreemillä. Aina vähän jännittää, kun maistajina on myös lapsia, jotka eivät ole allergisia. Kaikettomat leivokset, kun voivat maistua erilaiselta ”normaalin” ihmisen makuun. Olen kuitenkin saanut huomata, että kaikettomasti pystyy myös leipomaan ihan saman makuisia leivonnaisia, kuin mitä tavalliset leivonnaiset ovat. Töitä saattaa joutua tekemään vähän enemmän, kun metsästää erikoisjauhoja ym. Kiitos Erikoisen Hyvää Kristiinalle, joka jaksoi auttaa minua durrajauhojen etsimisessä.

Nämä suklaamuffinit olivat hitti. Ainut harmi lapsille oli, että muffineita ei ollut enempää. Voin siis suositella Helenan reseptiä erittäin lämpimästi: suklaamuffinit kreemillä.

Maanantai

Maanantaiaamu starttasi vieraiden kunniaksi HopLopissa. Koska syyslomat on lusittu jo täällä pk-seudulla, niin saimme HopLopissa olla myös melko rauhassa. Siellä vierähti pari tuntia. Tämän jälkeen kävimme Lanttilan kirppiksellä.

Illalla lasten mummo kävi meillä kahvilla ja myöhemmin vieraat toivoivat Jumbon vierailua, joten pyörähdimme myös siellä päivän päätteeksi.

Tiistai

Tiistaina vielä ennen vieraiden lähtöä lasten eno kävi ilahduttamassa meitä. Nyt vieraat ovat menneet ja meidän pieni loma alkaa olla ohi. Kiireiset pari päivää, mutta lapset nauttivat. Nyt omat lapset nukkuvat ja itse nautin glögiä ja suklaata. Joulua odotellessa.

Spread the love
  • 18
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
    18
    Shares
Tagged , ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *