Meidän arki

Äiti lähti lepäämään

*Kaupallinen yhteistyö Scandicin kanssa.

Pikkusiilit tekivät hetki sitten kyselyä mikä tukee vanhempien hyvinvointia ja jaksamista. Suurin osa oli vastannut, että parhaiten jaksamista tukee oma-aika ja harrastukset. Niin ihania kuin lapset ja oma perhe onkin, on se myös ajoittain todella raskasta.

Olen ennenkin puhunut oman ajan tärkeydestä postauksessa: pakollinen oma aika. Ajatukseni ei ole tuosta juurikaan muuttuneet. Edelleen oma henkireikäni on oma aika ja entistä enemmän korostuu myös vertaistuki ja ystävät omassa jaksamisessa. Edellä mainitut auttavat myös järjestämään omia ajatuksia, jotka toisinaan ovat aika sekavia.

Ystävät

Ystävyys: ihmisiä, joiden kanssa viihtyy ja heidän kanssa on hyvä olla. Tuntee tulevansa kuulluksi ja osaa kuunnella heitä. Saa olla oma itsensä. Heidän kanssaan saa nauraa ja itkeä. Saa tuntea itsensä tärkeäksi ja riittäväksi. Ystävät <3

Ystävyyttä voi nykypäivänä pitää hengissä somessa. On facebookit, whatsuppit, instagramit, skypet ja messengerit. Kuitenkin ajoittain tarvitaan myös livenä tapahtuvaa kanssakäymistä. Onhan se silloin erilaista kuin ruudun takaa.

Tästä se ajatus sitten lähti: Pikkusiilien pikkujoulut. Paikaksi valittiin tällä kertaa Seinäjoki. Yöpymispaikaksi valikoitui hyvien kokemusten vuoksi Scandic. Sattuneista syistä meillä Pikkusiileillä on ollut yhtenä kriteerinä erityisruokavalioiden huomiointi yöpymispaikoissa.

Scandic Seinäjoki

Hotellista (sisältää linkin):

 • Sijaitsee ydinkeskustassa, matkakeskuksen vieressä.
 • Ilmainen wifi
 • Ilmainen pysäköinti
 • Saunatilat
 • Kokoustilat
 • Aamupala
 • Mahdollisuus syödä lounasta ja päivällistä
 • Viihtyisät huoneet

Pikkusiilit Scandicissa

Meidän huoneet olivat hyvät ja viihtyisät. Iloiseksi yllätykseksi saimme myös hedelmälautaset huoneisiin. Kävimme syömässä päivällisen hotellilla ja emme pettyneet. Valikoima oli hyvä ja erityistoiveet otettiin hyvin huomioon. Olin itse positiivisesti yllättynyt ruoan maukkuudesta. Lämpimästi suosittelen muun muassa olut marinoituja ja paneroituja sipulirenkaita.

Scandicin aamupala

Aamupala oli äiti-ihmisille heti hyvin yöunien jälkeen se tärkein juttu. Saada syödä hyvin ja juoda kahvia RAUHASSA. Ja se onnistui. Aamupalapaikka oli viihtyisä ja rauhallinen. Saimme helposti 1,5h kulumaan kahvittelun ja syömisen merkeissä.

Ja jälleen kerran iso kiitos Scandicille heidän erityisruokavalio pöydästään. Tässä aamupalapöydässä on omat veitset ja leivänpaahtimet gluteenittomille leiville, erilaisia gluteenittomia muro-, leivos- ja leipävalikoimia ja myös laajasti maidottomia maitoja ja juustoja. Tämä on se miksi niin usein allergiaperheet valitsevat Scandicin omaksi hotelliksi ja uskon, että myös muut erityisruokavalioita noudattavat osaavat arvostaa tätä panosta.

 

Mitä hyötyä?

Mitä tästä reissusta sitten jäi käteen? Oliko tästä jotain apua minun jaksamiselle?

Olen saanut nauraa hyvässä ja ymmärtävässä seurassa. Olen saanut syödä mahani täyteen. Olen saanut purkaa vähän turhautumistani. Olen päässyt nukkumaan ihanaan sänkyyn. Ja olen saanut nukkua aamuun asti ilman häiriöitä. Ja se aamupala! Se tärkein. Aamupala hyvässä seurassa. Olen siis saanut fyysisesti levättyä ja hetkeksi unohtaa kodin paineet.

Ja ah millaisiin ihmisiin olenkaan saanut tutustua. Kukapa olisi arvannut, että nämä allergiat meidän perheessä poikivat jotain näin hienoa: ihania ihmisiä ympäri Suomea kokoontumaan yhteen ja viettämään aikaa. Tuskinpa olisimme koskaan tavanneet toisiamme ilman allergisia lapsiamme.

Kiitos

Kiitos Scandicille, joka mahdollisti meille tämän kokoontumisen. Kiitos hyvästä palvelusta ja ruoasta.

Kiitos Pikkusiilien Ninalle, Elinalle ja Katjalle. Ja käykäähän kurkkaamassa Elinan postaus aiheesta:  Scandic hotelliyö, Pikkusiilit ja äidin irtiotto arjesta.

Tulossa

Viikon päästä on tulossa Pikkusiilien puolella arvonta Scandicin aamupalalle. Olkaahan kuulolla.

Spread the love
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *