Allergiatietous ja vinkit

Nettisivuja allergiaperheille

Tässä lista nettisivuista, joista voi olla hyötyä allergiaperheille. Listalta löytyy yhdistysten, nettikauppojen, blogien ja Facebook ryhmien linkkejä. Päivitän tätä sivua sitä mukaan, kun löydän uusia hyviä nettisivuja (laitan postauksiin merkinnän, kun olen tätä sivua päivittänyt).

Yleiset

Yhdistykset

Nettikaupat

Blogit

Facebook ryhmät

Jos tiedät hyviä nettisivuja, kommentoi, niin lisään tänne. Blogien lisäämiseen kysyn aina ensin suostumuksen ennen kuin lisään linkin tänne. Kiitos!

Spread the love
 • 17
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  17
  Shares
Tagged , , , , , , ,

About Raisa

Hei olen 29 -vuotias, kahden moniallergikko lapsen äiti. Ammatiltani olen sairaanhoitaja ja terveydenhoitaja. Haluan, että lasten allergioista ja siitä mihin kaikkeen se vaikuttaa yhdessä perheessä, puhuttaisiin nykyistä enemmän. Blogissa kerron meidän arjesta ja taistelusta allergioiden parissa. Samalla annan vinkkejä, joita olen kerännyt niin ollessani äitinä moniallergisille lapsille kuin työnikin puolesta. Pystyt seuraamaan blogia Facebookissa: lapsen tyhjä lautanen ja Instragramissa lapsen_tyhja_lautanen.
View all posts by Raisa →

6 thoughts on “Nettisivuja allergiaperheille

 1. Hei Raisa,

  tämä oli erittäin hyvä listaus ja hienoa, että mainitsit sekä blogini, että RuokaRajoitteiset Face ryhmäni, johon linkitän tämän artikkelisi. Tsemppiä teidän arkeenne ja kaikkea hyvää.

  t. Helena

  1. Kiitoksia kauniista sanoistasi. Kiitokset myös mahtavasta blogista ja fb ryhmästä. Saanut niistä monesti vinkkejä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *