Allergiatietous ja vinkit

Kysely: Allergisen lapsen hoito ja perheen kohtaaminen terveydenhuollossa

Hei. Jos siellä ruudun toisella puolella on vanhempi, jonka lapsella on ruoka-aineallergia ja lapsi on Suomen terveydenhuollon asiakkaana allergia-asioissa (julkinen tai yksityinen), niin minulla on sinulle kysely.

Kysely ei ole pitkä, joten sen täyttämiseen menee vain muutama minuutti. Vastauksien avulla on tarkoitus kirjoittaa teksti liittyen lasten allergioiden hoitoon ja perheiden kohtaamiseen terveydenhuollossa. Kaikki vastaukset tulevat täysin nimettöminä. Niitä säilytetään maksimissaan vuosi, jonka jälkeen ne tuhotaan. Vastauksia käytetään vain Lapsen tyhjä lautanen blogikirjoitukseen. Vastausaikaa on 15.10 asti.

Oli kokemuksesi sitten hyvä tai huono, käy vastaamassa alla olevasta linkistä. Kiitos!

Tästä kyselyyn

Ystävällisin terveisin Raisa, kahden moniallergikkolapsen äiti ja Lapsen tyhjä lautanen blogin pitäjä.

Spread the love
  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
    1
    Share

About Raisa

Hei olen 29 -vuotias, kahden moniallergikko lapsen äiti. Ammatiltani olen sairaanhoitaja ja terveydenhoitaja. Haluan, että lasten allergioista ja siitä mihin kaikkeen se vaikuttaa yhdessä perheessä, puhuttaisiin nykyistä enemmän. Blogissa kerron meidän arjesta ja taistelusta allergioiden parissa. Samalla annan vinkkejä, joita olen kerännyt niin ollessani äitinä moniallergisille lapsille kuin työnikin puolesta. Pystyt seuraamaan blogia Facebookissa: lapsen tyhjä lautanen ja Instragramissa lapsen_tyhja_lautanen.
View all posts by Raisa →

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *