Ajankohtaista

Vuoden luetuimmat postaukset

En juurikaan koe tarpeelliseksi muistella 2018 vuotta. Siinä oli varmasti niin hyvää kuin huonoa. Halusin kuitenkin katsoa mitä te olette halunnut lukea ja elää mukana vuonna 2018.

Teidän ihanat kommentit ja tsemppaukset pitävät yllä halua jatkossakin kirjoittaa. Jaetaan yhdessä tietoutta tästä, jotta myös muut ymmärtäisivät asian suuruuden. Ja, jotta myös ne perheet, jotka kokevat olevansa yksin, löytäisivät vertaisiaan.

Tässä vuoden viisi luetuinta postausta:

1. Vauvan itkuisuus. Ilmavaivat, refluksia vai allergiaa?
Tähän tulee eniten Googlen kautta ihmisiä. Toivon todella, että osa itkuisen vauvan vanhemmista on voinut jotain apua löytää tästä postauksesta.

2. Erityislapsi säästönappula
Tämän kirjoitin sydän verellä. Se on kirjoitettu tunteella. Tämä on kerännyt eniten jakoja ja olen siitä isosti kiitollinen.

3. Sydäntä raastavat pettymykset lapselle vain ruoan vuoksi
Tähän kiteytyy paljon. Kuinka paljon lapsemme joutuvat joustamaan ja pettymään ja ”vain” ruoan vuoksi.

4. ”Vain” allergiaa
Tästä blogi sai alkunsa. Kuinka väärässä ihmiset ovatkaan, jotka sanovat: ”vain allergiaa”.

5. Mitä on osteopatia ja miten se pelasti meidän perheen?
Tärkeä aihe ja mieltäni todella lämmittää, että niin moni on tämän lukenut. Olen aina valmis aiheesta puhumaan, jos joku haluaa asiasta kysellä enemmän.

Tuleva

Joulu on lusittu ja aika palata läppärin pariin. Uusi vuosi tuo meidän perheelle myös muutoksia, kun Silja aloittaa päivähoidon tammikuun lopussa. Itse palaan keikkailun pariin. Tarkoituksena on kuitenkin, että blogi pysyy hengissä ja postauksia tulisi viikottain.

Postausidealistassa on tällä hetkellä 27 aihetta, joten tyhjän paperin tilannetta ei ole vielä hetkeen tulossa. Pistin pystyyn syksyllä kyselyn liittyen kuinka tyytyväisiä vanhemmat ovat Suomessa terveydenhuoltoon liittyen lasten allergioiden hoitoon. Näiden pohjalta on tulossa neljä postausta alkuvuodesta. Kiitos, kun olette kärsivällisesti odottaneet.

Kommentit

Olen saanut teiltä tykkäyksiä, kommentteja ja yksityisviestejä. Osan olen saanut jopa tavata livenä ja osan kanssa jutellut puhelimessa. Kuinka paljon tämä onkaan minulle antanut! Kiitos vielä!

Hyvää Uutta vuotta 2019! Toivoo Raisa.

 

Spread the love
  • 11
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
    11
    Shares

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *