Ajankohtaista

Ohjeita täydelliseen äitiyteen

Kestovaippailu Facebook-ryhmässä joku aika sitten pohdittiin huumorilla mitä kaikkea pitäisi kokea, kun on viimeisen kerran raskaana. Tästä poiki ajatus ”ohjeita täydelliseen äitiyteen” (joka on tehty sitten vitsinä).

Täydellinen äitiys

Voi tätä onnea! Digitaaliseen raskaustestiin on tullut hymynaama. Tästä se elämä alkaa todella hymyilemään.

Hankit doulan ja imetystukihenkilön, koska onhan viikkoja jo 5+2. On aika alkaa valmistautumaan pienen ihmeen tuloon. Hankit itse asiassa suoraan kaksi doulaa. Olet koko raskauden zen-tilassa, koska minkäänlainen stressi ei ole pienelle masuasukille hyväksi.

Käyt valokuvaajalla ottamassa joka viikko uudet ihanat masukuvat. Kehystät niitä ja tietenkin teetät vatsastasi kipsikopion. Kannattaa tehdä suoraan maha-alttari, jossa on masukuvat, 4-,5- ja 6D ultakuvilla ja tabletilta pyörii ultrasta saatu video. Uhraat joka viikko alttarille, mutta et tietenkään eläimiä, koska ajattelethan ilmastonmuutosta. Syöt alttarin edessä luomusti kasvatettua ja sensitiivisyydellä hoidettuja parsoja.

Sitten on aika juhlia baby-showereita ja Gender reveal eli sukupuolen paljastus juhlia. Ilmapalloon on piilotettu sukupuolen mukaan joko vaaleanpunaista tai vaaleansinistä glitteriä. Mutta hetkinen! Sehän on keltaista! Koska eihän ole enää tyttöjä ja poikia. Onnea henkilöstä!

Myöhemmin teillä on mother blessing juhlat, jossa kaikki lähitienoon äidit tulevat siunaamaan sinut ja vauvan. Teillä on tuoksukynttilöitä, suitsukkeita ja yksi inhalaatiota tarvitseva astmaatikko.

Isä on tietenkin lähetetty heti positiivisen raskaustestin jälkeen erilaisiin isilyryhmiin. Hän on myös saanut oman rannekkeen, josta hän voi tuntea realiaikaan vauvan potkut.

Joogaat, harrastat pilatesta, käyt viidessä eri synnytysvalmennusryhmässä ja erilaisissa retriiteissä. Teet monta synnytyssuunnitelmaa doulien kanssa ja pohdit imetystukihenkilön kanssa erilaisia imetysasentoja.

Synnytys koittaa!

Synnytys alkaa eli on aika lähteä saamaan tähän maailmaan uutta henkilöä. Yhdessä miehen, doulan,  doulan doulan ja imetystukihenkilön kanssa saavutte synnytyssaliin. Rentouttava veden liplatus, synnytyslaulu ja kevyt keinuminen ja hups olet 10cm auki! On aika alkaa antaa kehon tuoda tämä pieni ihme maailmaan. Kampaa puristaen, hellästi ponnistat hypnoosissa pienen ihmisen tähän maailmaan vesialtaassa laulaen. Otat itse vauvasta kopin. Isä leikkaa napanuoran ja doula ottaa istukan mukaan, jotta voi tehdä siitä istukkakapseleita. Se auttaa maidon tuloon ja palautumiseen.

Tästä se paras aika alkaa. Olette vauvan kanssa symbioosissa. Imetät koska vain, missä vain, miten vain. Imetät kouluikään asti. Kannat rintarepussa, rengasliinassa ja pöytäliinassa aina eskariin asti ja nukutte perhepedissä teini-ikään asti vaikka väkisin.

Käyt vauvan kanssa kehittävässä muskarissa ja vauvataidekoulussa. Istut perhekahvilassa lapsi liinassa, tissi lapsen suussa ja jaat tätä viisautta kaikille minkä sinun oma henkilö on sinulle opettanut. Teet kaikki ruoat itse. Oikeastaan kasvatat kaikki itse alusta asti. Luomua sen olla pitää. Et tietenkään tee soseita vaan pikku henkilö alkaa heti pupsuttaa pikkukätösin maa-artisokkaa.

Käytät kestovaippoja, kestoliivinsuojia ja virkkaat itse jälkivuodon vuoksi omat terveyssiteet.

Ainiin! Muistathan laittaa kolme viikkoa synnytyksestä kuvan someen kuinka olet jo palautunut vanhoihin mittoihin. Olethan täydellinen äiti, jolla on täydellinen vauva ja täydellinen kroppa.

Näin helppoa se on!

Spread the love
  • 8
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
    8
    Shares
Tagged

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *